28.1 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

marți, 16 iulie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

USR PLUS îi cere demisia managerului spitalului din Beiuş: „Politica nu este pentru a proteja persoane care se cred mici Dumnezei”

La mai multe zile după ce BIHOREANUL a relatat cum l-a prins în fapt pe managerul Spitalului Municipal din Beiuş, Claudiu Lupău, în timp ce chefuia de ziua lui cu subalternii, în ciuda interdicţiilor din pandemie, reprezentanţii USR PLUS cer public demisia acestuia. 

Must read

„Recentele evenimente care îl au în prim plan pe managerul spitalului Municipal din Beiuş, Claudiu Lupău, demonstrează încă o dată, că puterea ia minţile unor oameni şi le dă convingerea că pot fi mai presus de lege”, se arată într-o poziţie publicată pe pagina de Facebook a filialei Bihor a USR PLUS. 

Reprezentanţii partidului menţionat subliniază că „Lupău a fugit ca un laş în concediu” după incident.

„Lupău şi-a invitat subalternii la o petrecere organizată de ziua lui la o pensiune din satul Burda, în plin val 5 al pandemiei. 18 persoane au încălcat cu bună ştiinţă legea care prevede că sunt interzise adunările private. Prins în cofă de ziarişti, Lupău a fugit ca un laş în concediu, lăsându-şi oamenii să dea explicaţii în faţa legii pentru evenimentul din 8 ianuarie”, a transmis USR PLUS Bihor. 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura