35.4 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

luni, 15 iulie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Primarul USR Silviu Zinica: 365 de elevi din comuna Smârdan primesc gratuit tablete, cu abonament la internet pentru 24 de luni

Tabletele fac parte dintr-un prim lot al proiectului „Dotarea unităților de învățământ din comuna Smârdan cu echipamente electronice”, proiect câștigat de Primăria comunei Smârdan și finanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională. Valoarea proiectului este de 865 mii lei.

Must read

365 de elevi din comuna Smârdan (județul Galați), administrată de primarul USR Silviu Zinica, vor primi gratuit tablete, cu abonament la internet pentru 24 de luni.

Anul trecut, primarul Silviu Zinica a mai făcut o achiziție de 160 de tablete, cumpărate din bugetul local. În urma distribuirii tabletelor recepționate recent, toți elevii din comuna Smârdan vor putea accesa platforma de învățământ on-line în cel mai facil mod cu putință.

Primăria Smârdan are în desfășurare mai multe proiecte cu fonduri europene pentru modernizarea școlilor. În perioada următoare, acestea vor fi dotate cu alte echipamente IT, cum ar fi laptop-uri și table interactive.

De la începutul mandatului, primarul Silviu Zinica a investit în mod constant în modernizarea unităților de învățământ din Smârdan. A fost introdusă apa caldă în toate școlile și grădinițele din comună și au fost demarate lucrările de construcție a unei noi școli în Smârdan și studiul de fezabilitate pentru construcția unei școli în Mihail Kogălniceanu. Le-a fost asigurat transportul gratuit elevilor școlii din Smârdan, obligați să învețe la Mihail Kogălniceanu sau Cișmele, pe perioada construcției noii școli.

Primarul USR a introdus în premieră burse pentru elevii școlilor din Smârdan, acestea fiind reconfirmate pentru anul școlar 2021-2022. A fost organizată, de asemenea, prima ediție a programului „Parlament”, prin care toți copiii care au terminat clasa a opta au avut ocazia să facă o vizită la Parlamentul României.

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura