22.9 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

duminică, 23 iunie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Clotilde Armand „Un pas important pentru a obține fonduri de 72 de milioane de lei în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență”

Must read

Am făcut un pas important în această după-masă pentru a obține fonduri de 72 de milioane de lei în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru a implementa programul “Termoficare de la soare”, montarea de panouri fotovoltaice și a pompelor de căldură pentru încălzirea și alimentarea cu apă caldă a blocurilor reabilitate termic din Sectorul 1.

clotilllllllllllllll
În ultimele zile am pregătit întreaga documentație, iar astăzi Consiliul Local Sector 1 a aprobat în unanimitate depunerea proiectului “Renovare energetică moderată a blocurilor de locuințe din Sectorul 1 al Municipiului București” în cadrul apelului de proiecte: PNRR/2022/C5/1/A3, Componența C5-Valul Renovării, Axa 1- Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri rezidențiale multifamiliale, Operațiunea A3.

Eficiență și stabilitate energetică sunt cuvintele cheie. O soluție ultramodernă, prin care rezolvăm criza apei calde și a căldurii cu care se confruntă blocurile din Sectorul 1, asigurăm locatarilor facturi mai mici la încălzire și independență și stabilitate energetică. În plus, blocurile din Sectorul 1 vor deveni clădiri verzi și inteligente, care vor asigura condiții de locuit la cele mai înalte standarde.

Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale –titlul apel: PNRR/2022/C5/1/A.3.1/1- are o valoare maximă eligibilă de 65.045.033, 15 lei cu TVA la o arie desfășurată de 55.518 mp. Totodată, Apelul de proiecte de renovare energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale-titlul apel: PNRR/2022/C5/1/A.3.1/1- are o valoare maximă eligibilă de 7.225.888,39 lei cu TVA, la o arie desfășurată de 4934 mp.
Sumele reprezentând cheltuieli neeligibile care pot apărea pe durata implementării acestui proiect se vor asigura din bugetul local al Sectorului 1.

Pentru prima rundă din acest an, termenul limită de depunere a proiectelor care ar putea fi finanțate prin PNRR este 30 mai, ora 23:59, iar termenul estimat pentru finalizarea etapei de verificare este 31 iulie 2022.

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura