37.3 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

luni, 15 iulie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Elena Lasconi, puternic sustinuta pentru a prelua sefia USR. Dominic Fritz si-a retras candidatura, primarul Viziteu este alaturi de Lasconi

Must read

Mai multi lideri au USR au anuntat in acest week-end ca o sustin pe Elena Lasconi pentru a prelua functia de presedinte al USR. Dominic Fritz, principalul contracandidat, a anuntat ca se retrage.

Dominic Fritz a anuntat pe un grup de comunicare al USR ca isi retrage candidatura.

„Sa merg inainte cu aceasta propunere as risca sa ne dezbinam intr-un moment crucial si nu vreau sa repet greselile din USR care au dus la fragmentare. Nu am nevoie de presedintia USR ca sa particip la reconstructia partidului. O pot face din orice loc si va indemn pe toti sa va puneti intrebarea: cum pot contribui eu? Voi sustine noul presedinte sau noua presedinta cu toata puterea mea. Mi-as dori sa respectam toti rezultatele alegerilor interne ce urmeaza si sa muncim pentru un rezultat bun in toamna si chiar pentru victoria pe care o dorim”, a scris Dominic Fritz.

La scurt timp, primarul municipiului Bacau, Lucian Stanciu-Viziteu, a anuntat duminica, intr-o postare pe Facebook, ca o sustine pe Elena Lasconi.

 

/www.aktual24.ro/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura