37.3 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

luni, 15 iulie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Emilia Sercan : Statul român și postul Realitatea Plus sînt implicate în operațiunea de kompromat la adresa mea

Must read

În urmă cu câteva zile, în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus a fost prezentată o așa-zisă investigație prin care s-a dorit demontarea expertizei criminalistice făcute de Fundația Qurium din Suedia, expertiză care arată două lucruri importante în legătură cu operațiunea de kompromat a cărei victimă am fost și pe care procurorii români doar se fac că o investighează:

  • captura de ecran pe care am dat-o poliției pe data de 17 februarie la ora 10:29 a fost publicată prima dată de site-ul infractorului fugar Cristian Rizea la ora 14:51, deci captura s-a scurs din poliție;
  • Grupul Realitatea Plus a fost implicat în operațiunea de kompromat, amplificând distribuirea kompromatului, dar și distribuind printr-un site propriu fotografiile mele furate.
    Teza prezentată de Anca Alexandrescu a fost că cineva, care e deranjat de lucrurile care se spun la Realitatea Plus, încearcă să târască postul TV „într-un mod josnic […] în scandal[ul] de kompromat al Emiliei Șercan”.

Ba mai mult, Anca Alexandrescu a spus că prin investigația Qurium – care este devastatoare din toate punctele de vedere pentru infractorul penal Cristian Rizea și pentru niscaiva oameni de la Realitatea Plus – „cineva încearcă să organizeze o operațiune de kompromat la adresa Realității Plus”.

Uau!

Într-un material video prezentat pe post de investigație, Realitatea Plus acuză fundația suedeză Qurium de „amatorism înfiorător”😂 pentru că în expertiza făcută publică de Qurium a fost prezentată o captură de ecran care arăta cine deținea site-ul realitateadinmoldova[.]md în februarie.

„Descoperirea devastatoare” a celor de la Realitatea Plus a fost că acea captură de ecran a fost făcută de pe un telefon conectat la rețeaua Orange – ceea ce se vede în imagine, de altfel –, rețea care nu este activă în Suedia.

Uau!

De parcă acea captură trebuia musai făcută din Suedia, că acolo e localizată fundația și nu putea fi făcută de un expert care se afla într-o țară unde Orange e provider de internet.
E ca și cum ai spune că dacă o probă s-a scurs din Poliția Română, e musai ca ea să fie publicată pe un site înregistrat în România, și că nu poate fi publicată în, să zicem, Moldova.

O altă „descoperire” care dovedește în opinia „investigatorilor” de la Realitatea Plus „amatorismul înfiorător” al celor de la Qurium este faptul că în analiza făcută publică pe site-ul lor – care arată implicarea Grupului Realitatea Plus în operațiunea de kompromat la adresa mea – este pus un grafic „la o rezoluție extrem de mică, practic este complet indescifrabil”.
Acel grafic arată împărțirea infrastructurii între realitateamoldova (Cristian Rizea) și Realitatea Plus, deci legătura dintre infractorul fugar și grupul de presă.

Qurium i-a răspuns Ancăi Alexandrescu și acuzațiilor de amatorism pe Twitter (link în primul comentariu) și a afișat acel grafic într-o rezoluție care sper să fie mulțumitoare și pentru procurori, nu doar pentru Realitatea Plus.

Dacă vă întrebați de ce se agită cei de la Realitatea Plus, care, în plus, acuză Qurium că e plătită de Soros😅 – nice try -, ei bine, dovezile adunate de Qurium arată traseul kompromatului și confirmă ceea ce am spus de la bun început: statul român este implicat în operațiunea de kompromat la adresa mea.

Tot statul român, însă, încercă să îngroape ancheta pentru că niște mahări din poliție și politică trebuie protejați. Ei și funcțiile pe care ACUM le dețin.

Însă nu va putea face asta la nesfârșit!

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura