Oamenii de știință au descoperit noi planete mai locuibile decât Pământul

0
20

De-a lungul misiunii sale de 9 ani, Telescopul Kepler al NASA și-a îndreptat privirea spre peste jumătate de milion de stele, dezvăluind că 20-50% din toate stelele vizibile ar putea adăposti planete stâncoase de dimensiunea Pământului, potențial locuibile.

În căutarea continua a vecinilor extratereștri, am descoperit deja peste 5.500 de exoplanete, dintre care zeci ar putea avea condiții potrivite pentru viață, iar multe alte planete sunt atât de bizare încât îți captează imaginația.

Și NASA continuă să găsească noi lumi extraterestre aproape în fiecare zi. Dar, recent, oamenii de știință au descoperit o planetă foarte ciudată care ar putea să nu fie doar locuibilă, dar ar putea avea o formă de viață care ne întoarce întreaga viziune asupra lumii despre viață.

Acum pregătiți-vă să descoperiți cum au găsit astronomii o planetă care nu ar trebui să existe, să vedeți un alt corp ceresc care este o oglindă cosmică și să urmăriți cum un alt sistem planetar realizează un dans matematic cosmic interesant și multe altele…

Lasă un răspuns