37.3 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

luni, 15 iulie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Radu Hossu : Apel umanitar pentru Garda Civilă Teritorială din Ucraina

Must read

A venit momentul:

Apelul umanitar pe care-l fac este pentru că sunt convins că acesta va avea un impact semnificativ în viața celor la care va ajunge. Acest ajutor constă în 4 categorii mari, pe care le voi explica mai jos:
1. Ajutor pentru Garda Civilă Teritorială din zona Sloviansk, Donbas, unde este Andrei și care a vorbit cu comandanții Gărzilor din câteva localități. Necesar (momentan) și pentru 4 colegi militari de ai lui Andrei:
– 20 căști de Kevlar nivel de protecție NIJ IIIA. – cost 1.500 lei bucata. Total: 30.000 lei
– 24 plate carrier (veste anti-glonț, dar fără plăcile balistice – pe care deja le au) – cost 350 lei bucata. Total: 8.400 lei
– 8 plăci balistice (față-spate) de kevlar nivel de protecție NIJ IIIA. – cost 1.500 lei bucata. Total: 12.000 lei
Total cost categorie: 50.400 lei
Cum vor ajunge în Ucraina, având în vedere că sunt produse militare?
Am discutam săptămâna trecută deja cu ministrul-consul Paun Rohovei de la Ambasada Ucrainei în România. Pașii: 1. eu cumpăr produsele de la producător 2. Le donez Ambasadei. 3. Ambasada mă desemnează beneficiar în Ucraina, după ce eu deja trec granița. 4. Atașatul militar le trece granița pe la Sighet, pe unde voi trece eu.
Pe această cale vreau să mulțumesc domnului ministru-consul Paun Rohovei și Ambasadei Ucrainei la București, excelenței sale domnul Ambasador Igor Prokopchuk, care m-a asigurat de tot sprijinul său în acest demers.
2a. Ajutor medical tactic pentru Garda Civilă Teritorială și civili din zona Sloviansk, Donbas:
– 40 x CAT Hemostatic.
– 20 x Bandaj Hemostatic (combat gauze).
– 20 x Bandaj Izraelitean
– 20 x tTub faringian
– 20x Foarfece traumatic.
– 20 x Bandaj Ocluziv
Am primit deja o ofertă cu discount substanțial, pentru aceste produse, la prețul de 9.500 lei.
2b. Medicamente hiper și hipotensiune, afecțiuni cardiace și respiratorii.
Aștept lista. Estimez un cost total de 5.000 lei.
Total cost categorie: 14.500 lei.
3a. Ajutor tactic nonmilitar pentru militarii colegi ai lui Andrei din Armata Ucrainei:
4 x Cameră termoviziune Hikmicro LC06. Cost 2500 lei bucata. Total: 10.000 lei
4 x Statii walkie-talkie securizate. Cost estimativ 1000 lei bucata. Total: 4.000 lei
2 x Binoclu tactic. Preț 800 lei bucata. Total 1.600 lei
3b. 1 x Autoturism 4×4 pentru patrulare. Cost 7.500 lei
Total cost categorie: 30.000 lei
Aceste produse sunt esențiale, mai ales camerele de termoviziune care sunt rare și care-i face orbi noaptea pe cei pentru care are nevoie Andrei. Ele nu sunt considerate echipament militar și le voi transporta eu, fără implicarea Ambasadei Ucrainei.
4. Ajutor umanitar cu alimente de bază.
Aici încă aștept lista detaliată de la Andrei, care la rându-i așteaptă listele de la comandanții Gărzii Teritoriale din mai multe sate din regiunea Sloviansk-Kramators pentru produse neperisabile – conserve, ulei, orez, făină. Zahăr nu, mi-a spus clar Andrei că zahăr are toată lumea.
Estimez un cost minimum de 25.000 lei, voi primi oferte de la companiile producătoare din România în zilele următoare.
Din cauza cazurilor de furt (știu, e trist, din păcate) voi fi nevoit să fac o foaie transport care va ajunge direct la un Hub Umanitar din regiunea Sloviansk, care apoi se va ocupa de distribuția lor către localitățile destinatare, unde Garda Teritorială le va împărți bătrânilor care din păcate au rămas în urmă pentru că refuză să-și lase casele în care au trăit o viață. Preferă să moară acolo, decât să plece.
Total estimat: 105.500 lei (21.100 euro)
Total donații primite până acum: 39.820 lei (7.964 euro)

Din care 7.500 lei sunt blocați pentru Categoria 3b (Mașina 4×4 – rezolvată) și 9.500 lei pentru Categoria 2a (echipament medical tactic – rezolvată).

Variante donații:
1. Varianta IBAN:
Transfer de Lei din Romania:
IBAN: RO89 BREL 0005 5067 7555 0100
Beneficiar: Radu Hossu
Banca: Revolut
–––‐–––
Transfer de Lei din exteriorul României:
IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725
BIC: REVOLT21
Beneficiar: Radu Hossu
Banca: Revolut

(Unde vedeți IBAN-ul de Lituania, este datorită Revolut, căci așa e Banca, însă contribuția ajunge la mine)

Transfer de Euro din Romania sau din exterior:
IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725
BIC: REVOLT21

Beneficiar: Radu Hossu

IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725
BIC: REVOLT21
Beneficiar: Radu Hossu
2. Varianta Revolut direct din Revolutul dumneavoastră personal:
A. Accesați link-ul https://revolut.me/raduhossu
În cazul în care primiți o eroare, urmați varianta B.

B. În cazul în care transferul se face din SUA sau alte țări externe UE, este nevoie să-mi adăugați numărul de telefon. Pentru astă vă rog să-mi scrieți în privat, din motive de securitate personală, nu o să pun numărul public aici, ci doar în privat.

Nu folosesc Paypal, nu îmi voi deschide Paypal, este o companie care în trecut, di ncauza algoritmilor mi-a făcut mari probleme și mi-a blocat fără motiv sume considerabile pe vremea când lucram cu ei în business-urile personale.

Recunosc că-mi este în parte incomod să fac aceasta postare. Mi-aș fi dorit să am eu disponibili acești bani și să nu fiu nevoit să fac acest apel.
Însă știind că impactul pe care-l poate avea în viața oamenilor de acolo este nu doar unul de alinare a durerii, lipsei de mâncare, ci chiar poate face diferența dintre viața și moartea multora, cred că este o decizie bună să o fac.
Vă rog pe cei care sunteți formatori de opinie și urmăriți acest text, să-l distribuiți, dacă există oameni de presă care vor să ajute la multiplicarea acestui anunț, aveți acordul explicit de a-l prelua și scrie articole legate de el în sensul ajutorului.
Celor care mă urmăriți, este prima oară când vă rog să distribuiți acest text. Varianta cea mai bună este copy-paste cu sursă (tag la mine pentru ca oamenii să vadă comentariile de mai jos) ca algoritmul facebook să ducă acest apel cât mai departe.
Pentru a vă fi mai ușor să copiați datele și să nu vă chinuiți, fiecare variantă va fi postată într-un comentariu separat, pentru a vă ușura accesul la aceste date.
Toate contribuțiile vor fi făcute publice, excepție fiind a celor care vor să fie anonimi, cărora le voi face publice inițialele, pentru a se regăsi. Toate cheltuielile vor fi, la fel, raportate.
Toate companiile care vor ajuta în acest demers vor primi mulțumiri și tag-uri pe această pagină.
Sunt convins că vom atinge și chiar vom depăși suma necesară și vom reuși să avem un impact benefic în viața unor oameni care merită toată susținerea noastră!
Slava Ukraini!

Radu Hossu

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura