27 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

marți, 18 iunie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Un deputat AUR acuza: „George Simion minte si manipuleaza. I-am fost caine lui Simion, dar acum sunt revoltat si dezgustat”

Must read

Continua scandalul in AUR dupa ce marti a demsionat din partid deputatul Danut Aelenei. Deputatul AUR Ciprian Ciubuc s-a declarat, marti seara, „revoltat si dezgustat” de comportamentul lui George Simion. „Ipocrizie maxima, a angajat in biroul de conducere pe sotia unui prieten”, l-a acuzat Ciubuc pe Simion.

„Omul care i-a fost caine lui George Simion, omul care a donat 50.000 de euro partidului, omul care a gasit sediul central al partidului, nu a fost lasat sa voteze la congres. Am fost tinut cu bodyguarzii la usa. Sunt revoltat si sunt dezgustat, sunt singurul parlamentar din AUR care nu a fost lasat sa votez pe motiv ca nu am platit cotizatia, in conditiile in care am platit zeci de mii de euro.

Vreau sa deschid ochii membrilor, sa arat perfiditatea conducerii partidului. (…) Oameni care conduc acum partidul sunt angajati la AUR, angajatii lui Simion, nu au nicio functie publica, conduc acum partidul. (…) George Simion a incercat sa ne tranzactioneze, de parca am fi fotbalisti, la PMP. Nici acum nu a prezentat nicio explicatie. George Simion manipuleaza si minte ordinar, i-a fost frica ca eu sa vorbesc la congres. Cei doi care au plecat, Nicolae Roman si Aelenei, nu pleaca la Dragnea sau la PMP, Simion minte ordinar.

mai mult la  /www.aktual24.ro/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura