22.9 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

duminică, 23 iunie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Camelia Bertea: Victorianul este noul ziar lansat de USR PLUS la Victoria

Must read

Victorianul este noul ziar lansat de USR PLUS la Victoria, ce are ca scop informarea oamenilor cu privire la activitatea, proiectele și planurile de viitor ale organizației și ale aleșilor – primar, consilieri locali, județeni și parlamentari.
Împreună cu consilierii locali, cu doi dintre colegii parlamentari din județul Brașov – Irineu Darău și Victor Ilie – și cu alți colegi din USR, am ieșit vineri să distribuim primul număr al ziarului. A fost o ocazie bună și pentru a sta de vorbă cu oamenii, de a afla cu ce probleme se mai confruntă și ce așteptări au de la noi, cei aleși pentru a vă reprezenta interesele.
Orașul Victoria a devenit deja un exemplu de bune practici și sper că, alaturi de colegii din USR PLUS și cu sprijinul lor, vom reuși să arătăm că în România se poate face politică și altfel decât am fost obișnuiți atâția ani.
Vă doresc un weekend cât mai plăcut și aștept părerile voastre despre ziarul Victorianul și sugestii cu privire la ce fel de informații ați vrea să regăsiți în edițiile viitoare.
#Victorianul #Echipă #USRPLUS #Victoria
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura