22.9 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

luni, 24 iunie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Elena Lasconi | Câmpulung Muscel : Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești!

Must read

Sunt uimită de “mușchii încordați” ai psd împotriva primului primar care își vede de treabă. Este pentru prima dată, după Revoluție, când cineva face din tot sufletul, prin muncă cinstită, lucruri bune pentru Câmpulung. Pe zi ce trece îmi dau seama că toți lătrăii se uită la banul public cu limba scoasă și că singurul lor interes e căpătuiala și funcțiile.
Știu că cei slabi se agață de cei puternici prin orice mijloace: minciună, defăimare, agresivitate.
REALITĂȚI: Pesediștii demagogi fac săptămânal conferințe de presă la Câmpulung cu o singură temă: primarul Elena Lasconi.
Astăzi, demagogii disperați după putere au continuat să se plângă de mine că de ce nu ies să dau cu mătura, că orașul e murdar.
FAPTE: de un an și jumătate mă ocup să strâng gunoiul făcut de PSD. Mai mult, împreună cu colegii mei din USR am strâns vreo două tone de gunoi prin acțiunile de ecologizare. Nu am văzut pe niciunul dintre parveniții politicii sulfuroase locale să strângă măcar un chiștoc de pe străzile Câmpulungului. În plus, INFORMARE pentru consilierii psd care au aterizat în consiliu cocoțați de partid: de curățenia din oraș se ocupă ADP coordonat de viceprimar.
FAPTE: am început automatizarea ADP salubritate. Zilele următoare vine prima mașină de măturat și spălat. M-am asigurat că muncitorii au echipament și cele necesare pentru a eficientiza munca. Am trimis sute de somații, am suplimentat numărul polițiștilor locali pe teren pentru a avertiza, sancționa pe cei care aruncă gunoaie la întâmplare. Să nu uităm de educație.
Haideți să vedeți penibilul situației.
REALITĂȚI: Fostul primar are de făcut 120 de ore de muncă în folosul comunității. A trimis solicitări către organele competente să nu facă această muncă în frig, umezeală și să nu fie supus unui efort fizic, pe motive medicale. L-au ignorat și au decis ca el să presteze munca la ADP, la seră, spații verzi sau salubritate.
FAPTE: Am ignorat toate loviturile sub centura și am reacționat cu sufletul. M-am gândit că cel mai ușor, pentru un bunic de aproape 70 de ani care a fost la cârma orașului să muncească la seră. Și acum, după ce v-am prezentat cum stau lucrurile, vă întreb pe voi: ar fi trebuit să îl trimit la salubritate? Sper ca răspunsul vostru să fie NU. Noi nu suntem ca ei. Continui. Revin cu fapte.
#elenalasconi
#campulungmuscel

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura