22.9 C
București

Coaliția.ro 📰 ziarul puterii

duminică, 23 iunie 2024

mail@alianta.ro

📰 Alhambra  📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰Primaria 📰 Spectatorul 📰 Universitar

Ghinea il pune la punct pe Rafila: „Cand tatal tau a fost securist tortionar, sa vorbesti de 7 ani de acasa… Tatal meu a fost dulgher si m-a invatat sa nu mint si sa nu fur”

Must read

„Pe mine tatal meu, dulgher de meserie, m-a invatat in cei 7 ani de acasa sa nu mint si sa nu fur. Oricat rahat arunca Gadea si Rafila, nu tine. Dar intr-adevar, cand tac-tu a fost securist tortionar, sa vorbesti de 7 ani de acasa…. nu stiu e ceva dincolo de lipsa rusinii”, a comentat Ghinea intr-o reactie pe Facebook la comentariul unui tanar.

Ministrul sanatatii, Alexandru Rafila, a sustinut ca Ghinea nu are „cei 7 ani de acasa” pentru ca l-a facut „puturos”.

„Nu vreau sa intru in niciun fel de polemici, am fost surprins insa, cel putin din partea domnului Ghinea. Limbajul a lasat de dorit. Ma si gandeam, nu stiu de ce m-am gandit la chestiunea cu cei 7 ani de-acasa, dar probabil ca am facut eu un exercitiu prea intens de gandire in ceea ce il priveste pe domnul Ghinea”, a spus Alexandru Rafila intr-o conferinta de presa.

/www.aktual24.ro/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Alianța ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura